Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud på produkter, vi allerede elsker og anbefaler! Julegaveidéer - Se alle de bedste tilbud ❯

Om Drinkster

Har du fra tid til anden ønsket at købe en ny flaske af noget lækkert, lidt ekstra garnish eller måske ønsket at lave den der helt specielle cocktail du engang fik, og været i tvivl om hvilken spiritus eller drink opskrift der nu lige var den bedste? Eller endnu værre, at have købt en flaske du troede var god, for senere hen og finde ud af, at det slet ikke levede op til dine forventninger og ønsker? Det har vi, og det netop derfor, at Drinkster.dk så dagens lys!

Vores mission hos Drinkster.dk er simpel: at skabe verdens bedste produktanbefalinger præsenteret sammen med de bedste drinksopskrifter.

Vi mener, at verdens bedste produktanbefalinger er dem, der hjælper dig med at vælge de rigtige produkter til dine specifikke smagsnuancer, ønsker og selvfølgelig budget.

Vores hemmelighed er dygtige eksperter med produktkendskab.

Sådan fungerer det:

  1. Vi udvælger de bedste produkter i hver kategori.
  2. Vi både køber produkter ligesom dig og vi får tilsendt produkter fra PR bureauer og samarbejdspartnere.
  3. Vores eksperter udfører selv deres produkttests og tester alle produkter på den måde, de er beregnet til at blive anvendt i virkeligheden.
  4. Eksperterne rangerer herefter på egen hånd de produkter de har gennemgået. Det bedste køb øverst og så fremdeles nedefter.

Drinkster.dk er et reklamefinansieret medie. Når du klikker på et link, og måske køber produktet hos en af vores mange samarbejdspartnere, kan vi tjene lidt og dermed støtter du vores arbejde.
Bemærk: Produktet bliver ikke dyrere af at du køber det gennem vores anbefalinger!

Vores gennemgang af produkter starter med en større gennemgang af markedet i netop produktets kategori. Vi gennemgik f.eks. 37 forskellige varianter af gin førend vi udvalgte de bedste af dem.

Vores eksperter og produkttestere er professionelle der bringer mange års erfaring til deres gennemgang af de mange produkter.

Hvis du har flere spørgsmål må du endelige læse vores FAQ eller skrive til os.

Hvem står bag Drinkster?

Drinkster er en del af det digitale mediehus, Candyfloss Collective. Vi er en dansk virksomhed fra Gentofte.

Candyfloss Collective ApS
Kærmindevej 34
DK-2820 Gentofte
CVR: DK35855599
drinkster@candyfloss.dk

Eksperter hos Drinkster:

Vores eksperter er passionerede professionelle. Vi er faktisk så heldige, at vi har fået bl.a. en bartender med på holdet. Ja, han har været i Sunny Beach! Vores team bringer mange års erfaring til bordet, hvilket tydeligt skinner igennem i vores kendskab til drinks, cocktails, mocktails og den bedste spiritus her på siden.

  • Mike Vestergaard, Drinksters bartender

    Mike er bartenderen der har været i Sunny Beach, stået på en god håndfuld (eller to) værtshuse i København, været gæstebartender i det aarhusianske og oser af charme, selvtillid og lækkert hår. Han kan de fleste, hvis ikke alle, drinksopskrifter på rygraden og kommer ofte med nye. Læs mere